Sunday 18 November 2012

4ª sessió


4ª SESSIÓ
.
LA PDI

És un sistema tecnològic, generalment integrat per un ordinador (amb una connexió a Internet), un videoprojector i un dispositiu de control de punter (fixa o mòbil) que actua com a ratolí i llapis damunt la superfície, que permet projectar en una superfície interactiva continguts digitals en un format idoni per a la visualització en grup. Es pot interactuar directament sobre la superfície de projecció.Ens trobem davant una eina tecnològica desenvolupada pel docent i l’alumne amb una connexió directa. Es configura com un recurs en el que són els estudiants els que investiguen, canalitzen la informació i la transmeten als seus companys.La millora i l’evolució del programari farà que la seva augmenti la seva interactivitat multimèdia.La utilització del programari al mateix temps que unes bones pràctiques didàctiques fa augmentar el seu rendiment.

PDI.png

Les prestacions de la pissarra digital ens venen donades, a més a més de la destressa de l'usuari, pels programes que s'hagin instal·lat en l'ordinador, el programari.
Recordeu que la part més important de la Pissarra Digital és l'ordinador, quan més complert sigui, millors prestacions podrem utilitzar.

SEGONS EL TIPUS DE PDI CONSULTAR CARACTERÍSTIQUES

......................EPSON...HITACHI...MIMIO...PROMETHEAN...SMART






SmartBoard1 Interfície i panell d'eines






 

Avui us recomano provar amb la pdi alguna de les activitats que hi trobareu a la pàgina de recursos " LA CUEVA DE LA ALEGRIA ". Per exemple, hi ha una activitat molt interessant que és la d'encaixar figures d'animals, amb efecters sonors molt atractius.




Pas a pas: Com fer una activitat en la que els objectes o el text són visibles a una part de la pantalla i a l'altra no:




Projecte de Smart a l'escola Arturo Duo.

No comments:

Post a Comment